Zeliščarske delavnice

Zeliščarska delavnica – 16.5.2015

Zeliščarska delavnica – 7.6.2015

Zeliščarstvo ima v povezavi z botaniko v Sloveniji in svetu dolgo tradicijo – izhaja iz tisočletne prakse naših prednikov, vse pogosteje pa se povezuje s sodobnim medicinskim pristopom (fitoterapija), ki temelji na znanstvenem pristopu in dokazih učinkovitosti. Sprehod z zeliščarjem je izkušnja in doživetje. Spoznajte naravne zdravilne učinkovine zelišč na sprehodu z zeliščarjem z NPK certifikatom.

Zeliščarske delavnice se odvijajo predvsem na Jezerskem, po želji pa tudi drugje. Kaj potrebujete? Vsekakor beležko in pisalo, da si boste zapisali vse pomembne in manj pomembne podatke. Za tiste, ki pa bi radi obravnavane rastline še kdaj pogledali doma, pa priporočam terenski botanični herbarij (stari časopisi v kartonskem ovitku, kamor boste vlagali nabrane rastline). Vsekakor ne pozabite na primerno obutev in zaščito pred dežjem. Fotografski navdušenci s seboj prinesite svoje aparate – še bolj ekološko kot v terenskem botaničnem herbariju je zelišča odnesti domov na spominski kartici.

Če vam razpisani termini ne ustrezajo oz. če bi radi organizirali zeliščarsko delavnico za zaključeno skupino, potem mi pišite na e-naslov: matej_tonejec2@hotmail.com

RAZPISANI TERMINI:

Zeliščarska delavnica – 16.5.2015

Zeliščarska delavnica – 7.6.2015

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja